Hvordan skal D&V materialet jeg er ansvarlig for kvalitetsikres?

Beskrivelse:

Er man blevet udpeget til at skulle lave en faglig kvalitetssikring af de indtastede D&V oplysninger på Byggeweb Digital Aflevering gøres det ved at følge nedenstående.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Digital Aflevering"
  4. Tilgå afleveringen ved at klikke på dets titel
  5. Vælg 'administrator' funktionen i det nye vindue
  6. Klik på punktet 'Kvalitetssikring' i venstre side (En liste over de bygningsdele du skal kvalitetssikre D&V materialet for vil fremgå her)
  7. De bygningsdele der står 'Færdiggjort' ud for i højre side, er dem der er meldt klar til kvalitetssikring af indtasterne. For at åbne kortet trykker man på det og et nyt vindue åbnes.
  8. Kvalitetssikringen gennemføres ved at gå punkterne i venstre side igennem.
    Der kan i feltet 'Beskrivelse' tilknyttes kommentarer til punkterne, som vil blive gjort indtasterne bekendt. Desuden kan punkterne overordnet beskrives godkendt eller afvist med dropdown menuerne over feltet beskrivelse.
  9. Slutteligt i punkt 6. 'Vurdering', besluttes det om kortet er 'Godkendt' eller 'Afvist'.

OBS: Godkendes kortet vil det fremgå af kortets status som også fremgår på indtasternes brugerflade.
Afvises kortet, vil det ligeledes fremgå hos indtasterne som så kan åbne det igen og rette til ift. kommentarer til indholdet.