Hvordan opretter jeg en forekomst?

Beskrivelse:

For at beskrive hvor i byggeriet en bygningsdel fremgår, angives dette ved at tilføje en forekomst til bygningsdelskortet.

Step by Step:

For at lave en eller flere tilknytninger af en bygningsdel til en placering i byggeriet, skal man først åbne bygningsdelskortet.

1. Klik på 'Opret forekomster'
  2. Klik på 'Opret ny forekomst' for at oprette én forekomst, eller 'Opret mange forekomster' for at oprette flere på én gang.
  3. Et nyt vindue åbner og her vil man kunne tilknytte bygningsdelen til hhv. ejendom, bygning, etage eller rum. Det gøres ved at sætte flueben ud for det ønskede niveau der skal laves tilknytning til.
  4. Oplys hhv. antal m², løbende meter eller stk.
  5. Afslut tilknytning med 'OK'

Det vælges fra administrators side, hvor detaljeret oplysning der ønskes om forekomsterne. Dvs. at det ikke nødvendigvis vil være muligt at tilknytte bygningsdelen overordnet på ejendomsniveau. I disse tilfælde vil der ikke være mulighed for at sætte flueben, og der vil man skulle navigere videre, ved at trykke på navnet på eksempelvis ejendommen, for at komme et niveau længere ned i detaljen.

Relaterede links:

Hvad menes der med forekomst?