Hvorfor står der 'Adgang nægtet' når jeg forsøger at tilgå en bygningsdel?

Beskrivelse:

Når et bygningsdelskort er meldt færdig, dvs. har status 'Færdiggjort' kan det ikke længere redigeres og man vil få meddelelsen 'Adgang nægtet' hvis man forsøger at åbne det.

Grunden til at bygningsdelskortet låses når det har status 'Færdiggjort', er at kortet er meldt klar til kvalitetssikring, hvor der skal tages stilling til det indtastede. Derfor er det uhensigtsmæssigt at der blev redigeret i kortet imens det blev gennemgået af en rådgiver.

Er man kommet til at færdigmelde bygningsdelskortet inden det reelt var færdiggjort kan man kontakte administrator på afleveringen for at få det låst op igen.

Ønskes det genåbnet for blot at kunne se hvad der er indtastet, kan man i stedet trykke 'Print' i den blå linie i bunden af oversigten, det giver en samlet rapport i PDF format, hvor det indtastede fremgår.