Jeg har tidligere afleveret D&V materiale på mine bygningsdele via digital aflevering, kan jeg genbruge det?

Beskrivelse:

Med Byggeweb Afleveringsdatabase er det muligt at gemme sit firmas bygningsdele i samme format som der bruges i Digital Aflevering. Det vil sige at man efter at have udfyldt sine bygningsdelskort på en Digital Afleverning på et projekt, kan gemme kortene til at kunne bruge en anden gang. Desuden kan kortene også trækkes ud som individuelle PDF'er, som kan bruges hvis en sag køres uden Digital Aflevering.

Hvis dit firma vil benytte denne løsning, så kontakt RIB support på mail: support@rib-software.dk eller tlf.: 35 245 250