Min liste over bygningsdele stemmer ikke overens med dem jeg reelt har, hvad gør jeg?

Beskrivelse:

Har du fået tildelt bygningsdele til din oversigt, der ikke indgår i din entreprise, skal du kontakte den person der administrerer den digitale aflevering for at få dem trukket fra din entreprise.

Skulle du være i den modsatte situation og mangle et eller flere bygningsdelskort, kan du sende en forespørgsel om at få oprettet et nyt. Dette gør du med funktionen "send forespørgsel" fra oversigten over bygningsdele.

Step by step:

1. Klik "Send forespørgsel" i nederste venstre hjørne
  2. Tast navn og beskrivelse på Bygningsdelen
  3. Klik "Opdater"