Hvordan flytter jeg et bygningsdelskort til en anden entreprise?

Beskrivelse:

Er et bygningsdelskort endt på listen i en forkert entreprise er der mulighed for at flytte det til den rette.
For at flytte et bygningdelskort til en anden entreprise skal det først fjernes fra den entreprise det er knyttet til.

Step by Step - Fjern bygningsdelskort:

1. Klik på 'Entrepriser'
  2. Klik på den entreprise bygningsdelskortet er knyttet til
  3. Klik på fanebladet 'Objekter'
  4. Klik derefter på 'Rediger'
  5. Fjern fluebenet der er ud for bygningsdelskortet der skal fjernes
  6. Klik 'OK'

Step by Step - Tilføj bygningsdelskort:

Efter bygningsdelskortet er fjernet fra entreprisen, skal det tilføjes til den korrekte entreprise.

1. Klik på den entreprise hvor bygningsdelskortet skal tilføjes
  2. Klik på fanebladet 'Objekter'
  3. Klik på 'Rediger'
  4. Klik på 'Tilføj'
  5. Sæt flueben ud for bygningsdelskortet der skal tilføjes
  6. Klik 'OK'
  7. Klik 'OK' igen