Hvordan inviterer jeg en bruger?

Beskrivelse:

Rollerne Administrator og Entreprise Ejer kan invitere nye brugere ind på en liste, henholdsvis alle brugerroller og specifikke brugere til en entreprise.

Overodnet set er der tre typer af roller en bruger kan tildeles;

• Admin
  • Læse- og skriverettigheder
  • Kun Læserettigheder

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Brugere"
  7. Vælg funktionen "Tilføj" alt efter om en Administrator eller Entreprenør skal tildeles adgang
  8. Indtast brugerens navn og e-mailadresse
  9. Definer brugerens rolle, og for en entreprenør skal der angives entreprise (Definition af roller kan ses ved at holde musen over det lille gule spørgsmåltegn)
  10. Afslut med at trykke "OK"

OBS! Er der ingen konto koblet op på brugerens e-mailadresse, vil man som administrator modtage en notifikation på e-mail når brugeren har oprettet sig. Man skal herefter "Acceptere" brugeren i Capture-listen under "Inviterede brugere"