Hvordan filtrerer man en liste over registreringer?

Beskrivelse:

For at skabe sig et overblik over tilgængelige registreringer kan man filtrere listen, enten ved at vælge et prædefineret filter eller oprette sit eget brugerdefinerede filter.

Step by Step:

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Tryk på ikonet "Filter"
  3. Vælg enten et prædefineret filter eller opret dit eget brugerdefinerede ved ikonet "Plus"
  4. Gem det eventuelt oprettede brugerdefinerede filter ved ikonet "OK" og afslut med at vælge filteret der ønskes anvendt på listen.

Relaterede links:

Web: Hvordan filtrerer man en liste over registreringer?