Hvordan eksporteres en rapport over registreringer?

Beskrivelse:

Alle brugere der har adgang til en liste har muligheden for at eksportere en rapport over tilgængelige registreringer.

Rapporten vil blive eksporteret til Word så man har mulighed for at redigere i den, og den bruges oftest til at skabe bedre overblik over registreringer, sende til underentreprenører, dokumentation osv.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Registreringer"
  7. Tryk på funktionen "Rapporter" og vælg hvilken opsætning registreringerne ønskes eksporteret i.

OBS! Rapporten eksporterer data fra alle registreringerne der vises på listen, så ønskes en mere specifik rapport, kan man anvende filtrering eller lave en eksport ud fra valgte registreringer.

Relaterede links:

Hvordan filtrerer man en liste over registreringer?

Kan man opsætte sin egen brugerdefinerede rapport?