Overblik over registreringer

Oprettede registreringer under en entreprise, vil blive notificeret på e-mail til brugerne/entreprenørerne af denne. Denne e-mail vil oplyse information omkring manglerne oprettet inden for 3 timer, men ønsker man et komplet overblik over sine registreringer kan dette fås ved at tilgå listen via en browser.

Sådan gør du:

1. Tilgå en captureliste
  2. Gå til menuen "Registreringer"
  3. Filtrer eventuelt "Status" for kun at vise de registreringer der "Afventer" ved at trykke på den lille pil der peger nedad ud fra kolonnen "Status"