Få overblik over de registreringer jeg skal udføre?

Beskrivelse:

Oprettede registreringer under en entreprise, vil blive notificeret på e-mail til brugerne/entreprenørerne af denne. Denne e-mail vil oplyse information omkring manglerne oprettet inden for 3 timer, men ønsker man et komplet overblik over sine registreringer kan dette fås ved at tilgå listen via en browser.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Mangelgennemgang" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Registreringer"
  7. Filtrer eventuelt "Status" for kun at vise de registreringer der "Afventer" ved at trykke på den lille pil der peger nedad ud fra kolonnen "Status"

Relaterede links:

Hvordan trækker man en rapport over registreringer?

Få overblik over de registreringer jeg skal udføre - App?