App'en virker langsom eller går ofte ned?

Beskrivelse:

Alt efter hvor mange lister man har adgang til og brugen af disse på sin mobile enhed, vil Byggeweb app'en kunne ende med at indeholde rigtig meget data (billeder, lokationer, tekstfelter mm.)

Denne data vil i visse tilfælde gå ind og modarbejde handlinger og kunne skabe fejl på app'en, så den går ned eller generelt bare virker langsom.

Der er forskellige muligheder for at afhjælpe denne problematik. Det anbefales at Step 1 altid følges, for vi kan fejlrette og optimere vores app.

Step by Step:

1. Step - Indrapporter problem

• Åben app'en og klik på ikonet "Indstillinger"
  • Vælg funktionen "Indrapporter ét problem"
  • En log vedhæftes en e-mail med RIB Support som modtager. Indtast relevante oplysninger omkring fejlen og send besked.

2. Step - Log ud og genstart telefon/tablet

• Åben app'en og klik på ikonet "Indstillinger"
  • Vælg funktionen "Log bruger af"
  • Luk app'en ned og genstart telefon

3. Step - Ryd cache (OBS! Husk at synkronisere!)

• Åben app'en og klik på ikonet "Indstillinger"
  • Vælg funktionen "Ryd cache"
  • Luk app'en helt ned, og genåbn den

4. Step - Slet app (OBS! Husk at synkronisere!)

• Slet app'en lokalt på den mobile enhed
  • Download app'en "Byggeweb" fra App Store eller Google Play Store

Relaterede links:

Synkronisering fejler

Hvordan synkroniserer jeg data ind til listen?