Hvordan tilgår jeg et udbudsmateriale via mobil eller tablet?

Beskrivelse:

Ønsker man som bruger adgang til et udbudsmateriale via mobil eller tablet, kan man tilgå Byggeweb Udbud fra sin mobile enhed (iOS eller Android) gennem Byggeweb app'en.

Step by Step:

1. Download app'en "Byggeweb" fra App Store eller Google Play Store
  2. Åben app'en og log ind med dine Byggeweb brugeroplysninger
  3. Klik på applikationen "Udbud"
  4. Vælg udbuddet

OBS! Det anbefales at åbne PDF-filer og billeder gennem app'en, da disse filformater kan læses af mobiler og tablets som standard.

Ønskes der at åbnes specielle filer som eksempelvis dwf, ifc osv. kan man installere en tredjepartsapp, der kan åbne disse.

Relaterede links:

Hvordan tilgår jeg et udbud jeg er blevet inviteret til?