Hvordan ændrer man udbudsindstillinger?

Beskrivelse:

Generelt kan man ændre på næsten alle indstillinger inden udbuddet åbner, dog kan et offentligt udbud ikke ændres til et begrænset udbud og omvendt.

Når udbuddet så åbner, så vil der være indstillinger som du ikke kan ændre på såsom:

• Udbudsform
  • Tildelingskriterium
  • Startdato
  • Om der skal være aflevering og licitation i Byggeweb Udbud eller ej.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Åben "Udbudsoplysninger" og vælg enten; "Udbudsbeskrivelse", "Frister og vilkår" eller "Udbudsindstillinger"
  6. Vælg funktionen "Rediger indstillinger"
  7. Lav ændringer og afslut med "OK"

Relaterede links:

Kan jeg ændre i afleveringskravene?