Se udbuddet som en tilbudsgiver (Demo-profil)

Man kan som Udbudadministrator se udbuddet fra tilbudsgivers side. Dette kan både være med til at skabe en tryghed for at udbuddet er sat korrekt op, og ligeledes gøre det nemmere hvis man man bliver kontaktet af en tilbudsgiver omkring et teknisk spørgsmål for udbudsportalen.

Sådan gør du:

1. Tilgå et udbud
  2. Klik på "Brugere" i venstre side
  3. Klik på "Tilføj bruger" i den øverste værktøjslinje.
  4. Klik på "Demo Tilbudsgiver"
  5. Du er nu inviteret ind som Demo Tilbudsgiver og når du går ind i Udbuddet får du mulighed for at åbne tilbuddet som administrator eller som Demo Tilbudsgiver.