Hvordan offentliggører jeg udbudsresultatet?

Beskrivelse:

Når tilbudsgiverne har afleveret deres tilbud og udbuddet er afsluttet, kan udbudsadministratoren offentliggøre udbudsresultatet.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet, som nu er placeret under "Afsluttede udbud"
  2. Klik på "Udbudsresultat" i venstre side
  3. Klik på "Registrer udbudsresultat" i øverste værktøjslinje
  4. Vælg vinderen og tilknyt evt. en bemærkning til resultatet (I tilfælde af flere vindere i en prækvalifikation eller ingen vinder, klik på knappen "Andet resultat")
  5. Vælg om det kun er administratorer eller både administratorer og tilbudsgivere/ansøgere der skal have adgang til udbudsresultatet
  6. Tryk "OK"
  7. En meddelelsesboks kommer frem med en standard tekst man kan rette til. Denne vil være synlig i en email som de bydende/ansøgere modtager
  8. Tryk "OK"

De valgte brugere vil herefter modtage en mail, hvori det fremgår, at udbudsresultatet er blevet offentliggjort og kan ses på Byggeweb Udbud.