Aflever et tilbud

En aflevering kan bestå af både afleveringskrav og supplerende filer. Begge dele afhænger af, hvordan udbudsadministrator har opsat udbuddet. Man kan ikke aflevere sit tilbud før alle afleveringskrav er besvaret. Hvis der ikke er opsat afleveringskrav, skal alle filer uploades under supplerende filer.

OBS! Husk at aflevere i god tid. Det er først når du har modtaget en mail med kvittering for aflevering, at du har afleveret dit tilbud korrekt.

Sådan gør du:

1. Tilgå et udbud
  2. Klik på "Aflevering af tilbud"
  3. Upload dokument(er) eller indtast data for aflevering af tilbud
  4. Når du har uploadet/indtastet det sidste afleveringskrav vil der komme et vindue, hvor du får mulighed for at klikke OK til at aflevere tilbuddet
  5. Du kan også senere aflevere tilbud ved at klikke på "Aflever tilbud"