Hvordan afleveres et tilbud?

Beskrivelse:

Skal tilbuddet afleveres i Byggeweb Udbud, skal tilbudsgiveren udfylde en række afleveringskrav, før tilbuddet endeligt kan afleveres. Afleveringskravene kan enten bestå af filupload eller indtastning af data.

OBS! Husk at aflevere i god tid. Det er først når du har modtaget en mail med kvittering for aflevering, at du har afleveret dit tilbud korrekt.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Aflevering af tilbud"
  6. Upload dokument(er) eller indtast data for aflevering af tilbud
  • Når du har uploadet/indtastet det sidste afleveringskrav vil der komme et vindue, hvor du får mulighed for at klikke OK til at aflevere tilbuddet
  • Du kan også senere aflevere tilbud ved at klikke på "Aflever tilbud"

Relaterede links:

Kan jeg ændre i mit tilbud inden aflevering?

Kan jeg se de andre bydendes afleverede tilbud?