Hvordan stiller man et spørgsmål til udbudsmaterialet?

Beskrivelse:

Når man benytter Byggeweb Udbud, er der to muligheder for at kommunikere og stille spørgsmål til udbudsadministratorerne - enten via den indbyggede "Spørgsmål og svar" funktion, eller ved ekstern kommunikation.

Step by Step - "Spørgsmål og svar"-modul:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet under "igangværende Udbud"
  5. Klik på "Spørgsmål og svar" i venstre side
  6. Klik på "Nyt spørgsmål" i øverste venstre værktøjslinje, for at stille et spørgsmål til udbudsadministratoren
  7. Først når udbudsadministratoren besvarer dit spørgsmål, vil det blive synligt for alle tilbudsgivere
  8. Du vil som tilbudsgiver modtage en notifikation, når dit spørgsmål bliver besvaret

Step by Step - Ekstern kommunikation:

• Hvis ikke "Spørgsmål og svar"-funktionen er aktiveret, vil kommunikationen foregå eksternt via e-mail. Find kontaktpersonen under Udbudsoplysninger
  • Udbudsadministratoren har mulighed for at samle kommunikationen og lægge den op som rettelsesblad
  • Du vil som tilbudsgiver modtage en notifikation, når der bliver uploadet et nyt rettelsesblad

Relaterede links:

Kan jeg ændre i mit tilbud inden aflevering?