Følg

Hvordan afmelder jeg mig et udbud?

Beskrivelse:

Ønsker man ikke at aflevere et tilbud på et udbud, som man er inviteret til, kan man selv afmelde sig udbuddet.

Step by Step:

  1. Log ind på www.rib-software.dk og tilgå udbuddet
  2. Vælg "Firmaets brugere" i venstre værktøjslinje
  3. Klik på "Fjern bruger" i den øverste blå værktøjslinje
  4. Klik på "Hele det tilbudsgivende firma inklusiv alle brugere" og derefter på "OK"

Relaterede links:

Kan jeg give min kollega rettigheder til at aflevere tilbuddet?

Hvordan ændrer jeg på hvor ofte jeg får notifikationer?

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk