Jeg kan ikke uploade, osv - men burde have rettighed til dette?

Beskrivelse:

Af og til løber man ind i en situation hvor man får at vide at man har de nødvendige rettigheder til en given handling, men ikonet/funktionen i Projektet er ikke aktiveret.

Dette kan oftest skyldes at man finder frem til filerne ved hjælp af en filtervisning eller søgning, som begrænser antallet af handlinger man kan foretage på filer.

For at få det rette overblik over hvilke handlinger man har adgang til at anvende på filer, skal man gå til deres oprindelige mappe i strukturen.

Nedenstående filtreringer er hvad der oftest er skyld i at man som bruger begrænses adgang til filhandlinger:

Arbejdsområdet:

1. Søgning - Over filerne på søgningen er der angivet hvor i mappestrukturen de er placeret. Gå dertil.
  2. Filtervisning: Seneste gældende filversioner - Klik på den lille pil til venstre for og vælg "Seneste filversioner (intet filter)"
  3. Siden sidst - Over filerne på filtervisningen er der angivet hvor i mappestrukturen de er placeret. Gå dertil.

Udgivelsesområdet:

1. Mappen [Alle filer] - Gå til en anden undermappe i samme niveau hvor filerne er placeret
  2. Søgning - Over filerne på søgningen er der angivet hvor i mappestrukturen de er placeret. Gå dertil.
  3. Filtervisning: Udgåede filer frasorteret/alene - Klik på den lille pil til venstre for og vælg "Seneste gældende filversioner (intet filter)"
  4. Ikke udgive, ikke fordelte osv - Over filerne i filtervisningen er der angivet hvor i mappestrukturen de er placeret. Gå dertil.