Hvordan kan jeg beholde dokumentationen for et Projekt?

Beskrivelse:

Det er yderst vigtigt at man beholder dokumentation for et Projekt man har deltaget i. Både i henhold til senere referencer og viden, men specielt også i tilfælde af uoverensstemmelser, der i værste tilfælde kan ende i en voldgiftsag.

Der er to muligheder for at få RIB A/S til at hjælpe dig med at bevare dine data, hvis du ikke selv manuelt henter filerne ned.

1. Backup tilsendt på en USB-nøgle der indeholder alle filer og deres versioner inkluderet metadata, struktureret i projektets genkendelige mappestruktur. Backup'en vil ligeledes indeholde alt Historik for Projektet samt for filversioner i Excelformat.
  2. Projektet kan overføres til Byggeweb Arkiv, der er en løsning hvor RIB forsætter med at opbevare alt dokumentation på et sikkert servermiljø, hvor dets brugere nemt kan tilgå materialet via en browser og mobil/tablet.

Step by Step - Bestil Backup:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Vælg modulet "Personlige oversigter"
  7. Vælg "Backup-ordrer"
  8. Vælg funktionen "Bestil filbackup"
  9. Angiv hvor mange kopier der ønskes, nyeste eller alle filversioner samt for hvilke områder og Versionssæt der ønskes taget backup af
  10. Afslut bestilling ved at trykke "OK"

Når du har bestilt din backup, vil du efter kort tid blive kontaktet af RIB Support med en pris for backup'en (afhænger af antal GB) samt en forespørgsel på en endelig godkendelse. Bestillingen vil først være bindende efter denne.

Step by Step - Overfør til Byggeweb Arkiv

1. Kontakt RIB Support på +45 35 245 250 eller support@rib-software.dk

Relaterede links:

Artikel: Hvordan tilgår jeg et Projekt? - App