Backup og Arkiv løsning

Der er to muligheder for at bevare dine data, hvis du ikke selv manuelt henter filerne ned.

1. Backup tilsendt på en USB-nøgle der indeholder alle filer og deres versioner inkluderet metadata, struktureret i projektets mappestruktur. Backup'en vil indeholde alt Historik for Projektet samt for filversioner i Excelformat.
  2. Projektet kan overføres til Byggeweb Arkiv, hvor RIB forsætter med at opbevare alt dokumentation på et sikkert servermiljø, hvor dets brugere nemt kan tilgå materialet via en browser og mobil/tablet.

Bestil Backup - Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Vælg modulet "Personlige oversigter"
  3. Vælg "Backup-ordrer"
  4. Vælg funktionen "Bestil filbackup"
  5. Angiv hvor mange kopier der ønskes, nyeste eller alle filversioner samt for hvilke områder og Versionssæt der ønskes taget backup af
  6. Afslut bestilling ved at trykke "OK"

Når du har bestilt din backup, vil du blive kontaktet af RIB Support med en pris for backup'en (afhænger af antal GB) samt en forespørgsel på en endelig godkendelse. Bestillingen vil først være bindende efter denne.

Overfør til Byggeweb Arkiv - Sådan gør du:

1. Kontakt RIB Support på +45 35 245 250 eller support@rib-software.dk