Notifikationer

Som bruger modtager man forskellige notifikationer fra et Projekt, og hvis man har lyst kan man brugerdefinere disse.

Artikeloversigt

• Generelle notifikationer og emails
  • Mappe- og filovervågning
  • Notificering vedrørende filer til brugere

Generelle notifikationer og emails

Der bliver sendt notifikationer omkring nye filer via e-mail til brugerne af et Projekt, alt efter hvilke områder og mapper man har adgang til.

• Arbejdsområdet; én gang dagligt
  • Udgivelsesområdet; ca. hver tredje time
  • Fordelingsområdet; ca. hver tredje time

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Enkelt Projekt - Sådan gør du:

1. Tilgå Projektet
  2. Gå til modulet "Personlige oversigter"
  3. Tryk på "Projektindstillinger"
  4. Tryk på funktionen "Rediger Projektindstillinger" via øverste værktøjslinje
  5. Gå til fanen "Notifikationer"
  6. Kryds de områder af som du ikke ønsker at modtage notifikationer for og afslut med "OK"

Alle Applikationer - Sådan gør du:
(OBS! Dette er på tværs af alle lister og applikationer, og indholdet af notifikationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Personlige område"
  3. Tryk på menuen "Egne indstillinger"
  4. Vælg "Rediger"
  5. Scroll ned af listen og ud fra punktet "Notifikationer som e-mail", vælges den ønskede indstilling

Mappe- og filovervågning

I arbejdsområdet har man mulighed for at overvåge specifikke filer og mapper. Det vil sige at hver gang der er en opdatering i en mappe eller en opdatering med en fil, får man en email, hvis man overvåger mappen/filen.

Sådan gør du:

1. Tilgå Projektet
  2. Gå til arbejdsområdet
  3. Vælg en bestemt mappe eller en bestemt fil
  4. Klik på knappen "Overvåg mappe" eller klik på knappen "Overvåg fil"

Notificering vedrørende filer til brugere

Når en ny fil er uploadet, udgivet og fordelt, har man mulighed for at sende en notifikation ud til bestemte brugere. Dette kan være en fordel hvis det er en vigtig fil, som man ønsker at gøre specielt opmærksom på.

Sådan gør du:

1. Tilgå Projektet
  2. Gå til arbejdsområdet, udgivelsesområdet eller fordelingsområdet
  3. Find den ønskede fil og markér den
  4. Klik på knappen "Notificer brugere og kontaktpersoner"
  5. Indtast emnefelt og meddelelse
  6. Vælg modtagere
  7. Klik "OK"

Her er et videoeksempel: