Hvordan ændrer jeg på hvor ofte jeg får notifikationer?

Beskrivelse:

Der bliver sendt notifikationer omkring nye filer via e-mail til brugerne af et Projekt, alt efter hvilke områder og mapper man har adgang til.

• Arbejdsområdet; én gang dagligt
  • Udgivelsesområdet; ca. hver tredje time
  • Fordelingsområdet; ca. hver tredje time

Man har som bruger tre muligheder for at administrere disse notifikationer man modtager.

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Step by Step - Enkelt Projekt:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Gå til modulet "Personlige oversigter"
  7. Tryk på "Projektindstillinger"
  8. Tryk på funktionen "Rediger Projektindstillinger" via øverste værktøjslinje
  9. Gå til fanen "Notifikationer"
  10. Kryds de områder af som du ikke ønsker at modtage notifikationer for og afslut med "OK"

Step by Step - Alle Applikationer:
(OBS! Dette er på tværs af alle lister og applikationer, og indholdet af notifkationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

• Log ind på www.rib-software.dk
  • Gå til fanen "Personlige område"
  • Tryk på menuen "Egne indstillinger"
  • Vælg "Rediger"
  • Scroll ned af listen og ud fra punktet "Notifikationer som e-mail", vælges den ønskede indstilling

Step by Step - Afmeld adgang
(Følg linket under "Relaterede links")

Relaterede links:

Artikel: Hvordan afmelder jeg mig et Projekt?