Ændring af notifikationer

Der bliver sendt notifikationer omkring nye filer via e-mail til brugerne af et Projekt, alt efter hvilke områder og mapper man har adgang til.

• Arbejdsområdet; én gang dagligt
  • Udgivelsesområdet; ca. hver tredje time
  • Fordelingsområdet; ca. hver tredje time

Man har som bruger tre muligheder for at administrere disse notifikationer man modtager.

OBS! Det anbefales at man modtager disse notifikationer som det er sat op til som standard.

Enkelt Projekt - Sådan gør du:

1. Tilgå Projektet
  2. Gå til modulet "Personlige oversigter"
  3. Tryk på "Projektindstillinger"
  4. Tryk på funktionen "Rediger Projektindstillinger" via øverste værktøjslinje
  5. Gå til fanen "Notifikationer"
  6. Kryds de områder af som du ikke ønsker at modtage notifikationer for og afslut med "OK"

Alle Applikationer - Sådan gør du:
(OBS! Dette er på tværs af alle lister og applikationer, og indholdet af notifikationer vil skulle tilgås via fanen "Kommunikation" når man logger ind)

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Personlige område"
  3. Tryk på menuen "Egne indstillinger"
  4. Vælg "Rediger"
  5. Scroll ned af listen og ud fra punktet "Notifikationer som e-mail", vælges den ønskede indstilling