Hvordan tilføjes en tilbudsgiver?

Beskrivelse:

Tilføjer du en tilbudsgiver til et udbud, er der nogle ting du skal være opmærksom på:

Har du et udbud med flere entrepriser, skal du huske at gå ned i hver enkelt entreprise, før du kan invitere tilbudsgiver ind.

Tilføjer du en ny bruger efter åbning af udbuddet, skal du selv have styr på, om det er juridisk rigtigt at invitere en ny tilbudsgiver ind, som så får kortere tid at gennemgå materialet i.

Step by Step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Klik på "Brugere" i venstre side og vælg dernæst "Tilbudsgivere"
  6. Klik på "Tilføj bruger" i øverste værktøjslinje
  7. Klik på "Inviter en ny Byggeweb-bruger"
  8. Indtast e-mailen for tilbudsgiveren eller vælg fra "Vælg tidligere inviterede brugere"
  9. Afslut med "OK"

Relaterede links:

Kan jeg se hvordan udbuddet ser ud som tilbudsgiver?