Hvordan sammenligner man to filversioner?

Step by Step -Sammenlign:

Funktionen "sammenlign to filversioner" med hinanden. Denne anbefales for at skabe et hurtigt overblik over forskellen på en ny version i forhold til en gammel.

1. Naviger til den ønskede mappe og markér en fil der har flere versioner
  2. Vælg "Mere..." i menuen til højre og klik på "Sammenlign to filversioner" i drop down menuen.
  3. Vælg hvilke to versioner af filen der ønskes sammenlignet og klik "Compare"