Hvordan downloader jeg filer?

Funktionen "Download" pakker alle filer ned i en zip-fil og man har mulighed for at vedlægge metadata. Denne metode anbefales ved download af flere filer til eksempelvis dokumentation på egen harddisk.

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Find den ønskede mappe og markér en eller flere filer
  7. Vælg funktionen "Download filer" via øverste værktøjslinje eller højreklik på musen og vælg "Download filer".
  8. Vælg om metadata ønskes downloadet sammen med originalerne
  9. Klik "Næste" og gem zip-filen lokalt.download_filer.png