Følg

Synkroniser brugere

Når man skal tildele brugerrettigheder, har man mulighed for at gøre dette nemt og hurtigt ved at bruge funktionen "Synkronisering". Man kan synkronisere en bruger med en anden bruger så rettighedsbilledet kopieres og man kan oprette brugerkæder, hvor flere brugere er sammenkædet. 
Når man arbejder med brugerkæder, bliver alle ændringer fremover overført til alle brugerne i brugerkæden.

Brugerkæder vil være markeret med farver. 

Brugere markeret med hvid er ikke i brugerkæder. 

Sådan gør du:

  1. Tilgå projektet
  2. Gå til modulet "Projektadministration"
  3. Vælg menuen "Brugere"
  4. Klik på en bruger
  5. Klik på fanen "Synkronisering"
  6. Klik på knappen "Synkronisering" 
  7. Vælg den bruger, hvor rettighedsbilledet skal synkroniseres/kopieres
  8. Vælg enten "Kopiering uden sammenkædning eller synkronisering" eller "Sammenkædning af brugerne for automatisk synkronisering af deres adgangs- og rettighedsindstillinger" 
  9. Tryk "OK" 

Synkronisering_af_brugere.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk