Følg

Hvordan synkroniserer jeg to eller flere brugere?

Beskrivelse: 

Når man skal tildele brugerrettigheder, har man mulighed for at gøre dette nemt og hurtigt ved at bruge funktionen "Synkronisering". Man kan synkronisere en bruger med en anden bruger så rettighedsbilledet kopieres og man kan oprette brugerkæder, hvor flere brugere er sammenkædet. 
Når man arbejder med brugerkæder, bliver alle ændringer fremover overført til alle brugerne i brugerkæden.

Brugerkæder vil være markeret med farver. 

Brugere markeret med hvid er ikke i brugerkæder. 

Step by step:

  1. Log ind på www.rib-software.dk 
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  4. Gå til modulet "Projektadministration"
  5. Vælg menuen "Brugere"
  6. Klik på en bruger
  7. Klik på fanen "Synkronisering"
  8. Klik på knappen "Synkronisering" 
  9. Vælg den bruger, hvor rettighedsbilledet skal synkroniseres/kopieres
  10. Vælg enten "Kopiering uden sammenkædning eller synkronisering" eller "Sammenkædning af brugerne for automatisk synkronisering af deres adgangs- og rettighedsindstillinger" 
  11. Tryk "OK" 

Synkronisering_af_brugere.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk