Hvad er en Byggesag i Byggeweb Portfolio?

Beskrivelse:

Hvis man er tilknyttet en byggesag hvor flere af Byggewebs applikationer anvendes, kan man oprette en Byggesag i Byggeweb Portfolio, for at skabe et overblik over applikationerne og samtidig skabe en nem adgang for alle der er tillknyttet sagen.

Er man som bruger tilknyttet en Byggesag, kan man se alle tilknyttede applikationer til sagen, men man har kun mulighed for at åbne de applikationer, som man har adgang til.

Som ejer/administrator af en Byggesag i Byggeweb Portfolio, har man mulighed for at administrere hvilke brugere og applikationer der er tilknytttet. Derudover har man mulighed for at skabe et overblik over organisationen