Hvad er en Sag?

Beskrivelse:

Hvis man er tilknyttet en byggesag hvor flere af Byggewebs applikationer anvendes, kan man oprette en sag, for at skabe et overblik over applikationerne og samtidig skabe en nem adgang til applikationerne for alle der er tillknyttet sagen.

Er man som bruger tilknyttet en sag, kan man se alle tilknyttede applikationer til sagen, men man har kun mulighed for at åbne de applikationer, som man har adgang til.