Hvordan laver man en rekvisition?

Beskrivelse:

Hvis man har opgaver i sin iTWOfm portefølje, som skal udføres af en ekstern part, kan det være en fordel at benytte iTWOfm til at sende opgaven ud som en rekvisition.

Step by step:

1. Gå til modulet 'Planlægning og udførelse'
  2. Vælg den pågældende opgave der skal laves en rekvisition på
  3. Gå til fanebladet 'Tid og økonomi'
  4. Vælg 'Rekvisitioner'
  5. Tryk på 'Tilføj'
  6. Rediger/udfyld basisoplysninger
  7. Vælg hvilken virksomhed opgaven ønskes sendt til (Hvis virksomhenden endnu ikke er oprettet kan dette gøres i samme omgang)
  8. Tryk 'OK'
  9. Afslut med 'Opdater' og opgaven vil blive sendt pr. mail til den ønskede modtager