Hvordan laver jeg en kontoplan?

Beskrivelse:

Hvis din organisation ønsker at bruge iTWOfm til at holde styr på, hvilke konti jeres forskellige opgaver skal posteres på, så er dette også en mulighed.

I første omgang skal der opsættes en kontoplan. Følg nedstående step by step.

Step by step:

1. Gå til 'Økonomi'
  2. Marker enten 'Kontoplan' eller en allerede oprettet kontoplan, for at oprette en underliggende konto
  3. Udfyld kontodetaljer
  4. Afslut med 'Opdater'

Step by step - Tilføj kontoplan til opgave:

Det er herefter muligt at tilføje hvilken kontoplan de forskellige opgaver og rekvisitioner skal posteres under.

1. Gå til 'Planlægning og udførelse'
  2. Vælg en opgave der skal tilføjes til en kontoplan
  3. Gå til 'Stamdata' og tryk 'Redigér'
  4. Tryk på den lille 'pil op' ud for 'Kontonummer' under menuen Økonomi (scroll ned)
  5. Vælg den ønskede konto
  6. Tryk 'OK'
  7. Afslut med 'Opdater'

Step by step - Tilføj kontoplan til rekvisition:

På rekvisitioner gøres det således:

1. Gå til 'Planlægning og udførelse'
  2. Vælg en opgave der skal oprettes som en rekvisition
  3. Gå til 'Tid og Økonomi', vælg 'Rekvisitioner' og tryk 'Tilføj'
  4. Tryk på den lille 'pil op' ud for 'Kontonummer' under menuen Økonomi (scroll ned)
  5. Vælg den ønskede konto
  6. Tryk 'OK'
  7. Udfyld det resterende i rekvisitionen
  8. Afslut med 'Opdater'