Hvordan oprettes en firmaafdeling og hvordan tilknyttes en bruger?

Beskrivelse:

En firmaafdeling kan bruges til at opdele brugerne i dit firma, men denne funktion er udelukkende til eget firmas brug. Hvis en bruger er tilknyttet en applikation, vil der stå at brugeren er tilknyttet det overordnede firma og ikke afdelingen.

For at oprette og tilknytte brugere til afdelingen, skal du først oprette en afdeling og derefter ind på hver enkelt bruger og tilknytte dem til afdelingen.

Step by step - Opret firmaafdeling:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værkstøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaoplysninger" fra menuen i venstre side
  4. Klik på "Opret ny" under "Firmaafdelinger"
  5. Udfyld afdelingens information
  6. Klik "OK"

Step by step - Tilknyt bruger til firmaafdeling:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værkstøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at tilknytte en afdeling
  5. Klik på "Rediger"
  6. Vælg hvilken afdelingen brugeren skal tilknyttes i dropdown menuen ud for "Afdeling"
  7. Klik "OK"