Hvordan hjælper jeg min kollega med et nyt password?

Beskrivelse:

Hvis din kollega har glemt sit password eller brugernavn, kan du som firmaadministrator hjælpe med at sende en mail med brugernavnet og link til at oprette et nyt password.

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værkstøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at sende en mail med brugeroplysninger til
  5. Klik på "Klik her" under brugeroplysningerne/indstillingerne for at sende en mailen