Jeg har glemt min adgangskode?

Beskrivelse:

Hvis du har glemt din adgangskode eller dit brugernavn, har du mulighed for at sende dig selv en email med dit brugernavn og muligheden for at lave et nyt password.

Step by step:

1. Åben din browser og gå til www.rib-software.dk
  2. Klik på "Log in" øverst i højre hjørne
  3. Klik på "Glemt brugernavn/password?"
  4. Indtast din e-mail adresse
  5. Afslut ved at trykke på "Anmod om nyt password"
  6. Tjek din mail-indbakke og åben emailen fra Byggeweb med emnet "Glemte brugeroplysninger"
  7. Brugernavnet vil være oplyst i emailen og lige under dette, vil der være et link til at ændre dit password. Klik på "Klik her for at ændre password"

OBS: Emails fra Byggeweb kan havne i diverse spam/reklame/junk indbakker, da disse emails er sendt fra en >no reply< email adresse. Husk at tjek disse, hvis du mener at du ikke har modtaget din email.