Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode eller dit brugernavn, kan du hurtigt få dit brugernavn eller en ny kode via din email.

Sådan gør du:

1. Gå til www.rib-software.dk
  2. Klik på "Log in" øverst i højre hjørne
  3. Klik på "Glemt brugernavn/password?"
  4. Indtast din e-mail adresse og tryk "Anmod om nyt password"
  5. Tjek din mail-indbakke og åben emailen fra Byggeweb med emnet "Glemte brugeroplysninger"
  6. Brugernavnet vil være oplyst i emailen og lige under dette, vil der være et link til at ændre dit password. Klik på "Klik her for at ændre password"

Husk at tjek diverse spam-mapper i din mailindbakke, hvis du mener at du ikke har modtaget din email.

Nedenfor kan du se skærmbilleder af hvordan du gør: