Kan jeg få et overblik over hvilke projekter vores firmabrugere er tilknyttet?

Beskrivelse:

Som firmaadministrator har du mulighed for at danne dig et overblik over hvilke projekter firmaets brugere er tilknyttet.
Du finder oversigten under "Firmaets brugere" i Firmaområdet.

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Klik på "Bruger/projekt"
  5. Et nyt vindue åbnes med oversigten over hvilke projekter firmaets brugere er tilknyttet