Hvordan godkender jeg en bruger som firmaadministrator?

Som firmaadministrator har man ansvaret for at godkende brugere der tilknytter sig firmaet. Dette kan ske hvis brugeren opretter sig med sin firma-email. Firmadomænet er tilknyttet firmaet og firmaets brugere kan derfor nemt tilknytte sig firmaet ved oprettelse.

Når en bruger tilknytter sig firmaet, vil alle firmaadministratorer modtage en mail vedrørende dette.

Step by step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Klik på brugeren der anmoder om adgang
  5. Klik "Acceptér bruger"