Hvad er en firmaadministrator?

Som firmaadministrator har du rettigheder til at administrere det firma, som din bruger er tilknyttet.

Du kan godkende brugeranmodninger, oprette nye brugere, administrere eksisterende brugere, oprette afdelinger og få et overblik over hvilke projekter firmaets brugere er tilknyttet.

Når en ny bruger opretter sig på www.rib-software.dk, og tilknytter sig det firma, som du er firmaadministrator for, skal du tage stilling til om brugeren skal godkendes eller afvises.
Du kan også oprette en bruger direkte i jeres firma, og på den måde undgå hele godkendelsesprocessen. Ligeledes kan du administrere eksisterende brugere i firmaet, og slette eller spærre en bruger hvis der skulle blive brug for dette.
Du kan skabe overblik i jeres firma med afdelinger og du kan få et overblik over alle de projekter som firmaets brugere er tilknyttet.

Alle disse muligheder er tilgængelige under fanen "Firmaområde" når du er logget ind på www.rib-software.dk

Du kan også læse nedstående artikler, for lidt mere information om hvordan du gør:

Hvordan opretter jeg en ny bruger i vores firma?

Hvordan fjerner jeg en fra vores firma?

Hvordan godkender jeg en bruger som firmaadministrator?

Hvordan giver jeg min kollega rettigheder som firmaadministrator?

Hvordan hjælper jeg min kollega med et nyt password?