Hvordan giver jeg min kollega rettigheder som firmaadministrator?

Beskrivelse:

For at gøre en kollega til firmaadministrator, er man nødt til selv at være firmaadministrator. Man kan godt være flere firmaadministratorer på et firma.

Når man er flere administratorer har de alle mulighed for at administrere og godkende brugerne i firmaet.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde"
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at gøre til firmaadministrator
  5. Tryk "Rediger"
  6. Scroll ned til indstillingen "Firmaadministrator" under brugerindstillinger
  7. Vælg "Ja" i drop-down menuen
  8. Klik "OK"