Gør en kollega til firmaadministrator

For at gøre en kollega til firmaadministrator, er man nødt til selv at være firmaadministrator. Man kan godt være flere firmaadministratorer på et firma.

Når der er flere administratorer i virksomheden, har de alle sammen mulighed for at administrere og godkende brugerne i firmaet.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde"
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at gøre til firmaadministrator
  5. Tryk "Rediger"
  6. Scroll ned til indstillingen "Firmaadministrator" under brugerindstillinger
  7. Vælg "Ja" i drop-down menuen
  8. Klik "OK"