Ændring af personlige oplysninger og indstillinger

Under fanen "Personligt område", når du er logget ind, kan du ændre dine oplysninger, notifikationer og andre indstillinger.

OBS: Ved ændringer af email eller skift af firma; kontakt RIB Support via mail support@rib-software.dk

Hvad gør jeg?

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Personligt område" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Egne indstillinger" fra menuen i venstre side
  4. Klik på den blå knap "Rediger"
  5. I et nyt vindue får du mulighed for at ændre dine personlige oplysninger og indstillinger