Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger og indstillinger?

Beskrivelse:

Dine personlige oplysninger og indstillinger findes under fanen "Personligt område" når du er logget ind på Byggeweb.

Her kan du ændre oplysninger som, navn, adresse, telefonnummer, adgangskode, notifikationer og andre indstillinger.

OBS: Skal du have ændret din email, eller skifte firma kontakt RIB Support via mail support@rib-software.dk

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Personligt område" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Egne indstillinger" fra menuen i venstre side
  4. Klik på den blå knap "Rediger"
  5. Et nyt vindue åbner og du får mulighed for at ændre dine personlige oplysninger og indstillinger