Følg

Hvordan fjerner jeg en bruger fra vores firma?

Beskrivelse: 

Som firmaadministrator kan du slette brugere fra jeres firma. Hvis du ikke er helt sikker på om du vil fjerne brugeren helt, kan du også vælge at spærre adgangen.  

Step by Step - Slette bruger: 

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værkstøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at slette
  5. Tryk "Rediger"
  6. Tryk "Slet" 
  7. Tryk "OK"

4._Hvordan_fjerner_jeg_en_bruger_fra_vores_firma_1af2.png

4._Hvordan_fjerner_jeg_en_bruger_fra_vores_firma_2af2.png

Bemærk: Der vil være tilfælde hvor en bruger ikke vil kunne slettes, grundet deltagelse i udbud, eller står som ejer af et projekt oprettet i en af applikationerne. I disse tilfælde anbefaler vi at profilen i stedet deaktiveres.

Step by Step - Deaktivere bruger: 

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værkstøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Vælg/Åben den bruger du ønsker at deaktivere
  5. Tryk "Rediger" 
  6. Scroll ned til punktet "Adgang til Byggeweb" under Brugerindstillinger
  7. Vælg "Spærret" i drop-down menuen 
  8. Tryk "OK"

OBS: Du kan nu se brugeren under "Brugere uden adgang" i menuen "Firmaets brugere" (Se vedlagte screenshot herunder) 

4._Hvordan_fjerner_jeg_en_bruger_fra_vores_firma_3af3.png4._Hvordan_fjerner_jeg_en_bruger_fra_vores_firma_4af4.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk