Opret ny bruger

Hvis man er firmaadministrator, kan man oprette en ny bruger, og på den måde undgå godkendelsesproceduren.

Vi anbefaler at alle testbrugere oprettes af en firmaadministrator.

Sådan gør du:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Klik på "Opret ny"
  5. Indtast brugerens oplysninger og vælg brugerens indstillinger
  6. Scroll ned til bunden og sørg for at punktet "Send login-oplysninger til bruger via e-mail" er vinget af
  7. Klik "OK"