Hvordan opretter jeg en ny bruger i vores firma?

Beskrivelse:

Hvis man vil oprette en ny bruger i det firma man selv er tilknyttet, er man nødt til at være firmaadministrator.

Når man vælger at oprette en bruger på denne måde, undgår man godkendelsesproceduren og brugeren oprettes med det samme.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Firmaområde" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg punktet "Firmaets brugere" fra menuen i venstre side
  4. Klik på "Opret ny"
  5. Indtast brugerens oplysninger og vælg brugerens indstillinger
  6. Scroll ned til bunden og sørg for at punktet "Send login-oplysninger til bruger via e-mail" er vinget af
  7. Klik "OK"