Upload/udgiv filer

I Byggeweb Projekt kan man uploade-/udgive filer direkte til Udgivelsesområdet fra en Lokal computer, hvis dette er aktiveret på den pågældende Dokumentliste - Hvis funktionen ikke er aktiv, kan den slås til af en projektadministrator.

Udgiv filversioner - Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Åben den pågældende Dokumentliste og mappe i Udgivelsesområdet, som filerne skal uploades i
  3. Klik på ikonet "Udgiv nye filversioner" i øverste værktøjslinje
  4. Vælg "Lokal computer"
  5. Klik på "Add more files" og vælg den(n) fil(er) som ønskes uploadet
  6. Afslut med "OK", og udfyld eventuel metadata

Slå funktionen til (administrator) - Sådan gør du:

1. Tilgå projektet
  2. Gå til modulet "Udgivelsesområdet"
  3. Åben og vælg en "Dokumentliste"
  4. Vælg funktionen "Rediger dokumentliste"
  5. Under indstillingen "Upload direkte fra lokal HD" vælges "Tilladt" eller "Ikke tilladt"
  6. Tryk "OK"