Hvordan uploader/udgiver jeg filer direkte i Udgivelsesområdet?

Beskrivelse:

I Byggeweb Projekt kan man uploade-/udgive filer direkte til Udgivelsesområdet fra en Lokal computer, hvis dette er aktiveret på den pågældende Dokumentliste.

Dette ses ofte blive gjort på filer der ikke skal igennem en godkendelse; mødereferater, kvalitetssirking mm., eller på projekter hvor Arbejdsområdet ikke anvendes.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Projekt"
  4. Under "Igangværende Byggeweb-Projekter" er listen over de projekter man har adgang til
  5. Tilgå et projekt ved at klikke på dets titel
  6. Åben den pågældende Dokumentliste og mappe i Udgivelsesområdet, som filerne skal uploades i
  7. Klik på ikonet "Udgiv nye filversioner" i øverste værktøjslinje
  8. Vælg "Lokal computer"
  9. Klik på "Add more files" og vælg den(n) fil(er) som ønskes uploadet
  10. Afslut med "OK", og udfyld eventuel metadata