Roller

Roller benyttes til at definere hvilke personer og/eller teams der er ansvarlige for diverse områder af driften, på de individuelle arealer i en portefølje.

Første skridt i arbejdet med roller er at få defineret hvilke roller eller kategorier der skelnes imellem.

For at sætte dem op i iTWOfm gør du som anvist i flg. skærmbillede:

Det er ikke nødvendigvis de samme personer der har ansvaret for de oplistede kategorier på de individuelle arealer. Af denne årsag skal de ansvarlige for rollen tilknyttes rollen på selve arealet, hvilket gøres på et hvilket som helst areal, som anvist i dette skærmbillede: