Følg

Hvordan arkiverer jeg min Capture-liste?

Beskrivelse:

Hvis man har brug for at tilgå en Captureliste senere hen for data og information, kan man arkivere den i stedet for at slette den.

Step by Step - Web:

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Tilgå listen du ønsker at arkivere
  6. Gå til "Projektinfo" og klik på "Rediger"
  7. Et nyt vindue åbnes, og ud for status, vælges "Afsluttet" i drop-down menuen
  8. Afslut med "OK"

OBS: Den arkiverede liste vil stadig vises på mobilen, indtil dette slås fra. Dette beskrives længere nede i denne artikel. 

Capture_-_Afsluttet_web.png

 

Step by Step - Fjern visning af Capture-liste på mobil:

  1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Markér den liste der ønskes fjernet fra mobilvisningen og klik på "Capture"
  6. Vælg "Mobil adgang", vælg om du vil aktivere eller deaktivere listen og afslut med "OK" 

OBS: Denne indstilling er personlig og vil ikke ændre påvirke andre brugere. 

Capture_-_Afsluttet_mobil.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk