Hvordan planlægger jeg anbefalinger fra en Digital Aflevering?

Beskrivelse:

Efter afslutning på en Digital Aflevering, vil man have en mængde anbefalinger som skal planlægges, for at de kan indgå i en driftsplan.

Step by step - Overblik over uplanlagte anbefalinger fra Digital Aflevering:

1. Gå til 'Planlægning og udførelse' module
  2. Markér 'Anbefalinger'
  3. Vælg objektgruppen tilhørende den digitale aflevering
  4. Vælg status 'Ubehandlede'
  5. Tryk 'Søg'

Det kan i første omgang, være en fordel at opsætte en visning hvor man har en 'Udfoldet liste', hvorved 'Overfør' knappen vil være synlig for hver anbefaling.

Step by step - Opsæt visning med med synlig overfør-knap:

1. Tryk på den lille pil ved 'Valgt visning'
  2. Vælg 'Opret ny visning'
  3. Sørg for at 'Overfør-knap' er markeret
  4. Giv din visning et navn
  5. Sæt liste egenskaber til 'Normal'
  6. Tryk 'OK'

I tilfælde af at der endnu ikke er planlagt nogen aktivitet, eller anbefalingen skal udføres i en separat aktivitet, vil man skulle oprette en ny.

Step by step - Oprettelse af ny intervalbestemt aktivitet:

1. Tryk på 'Planlæg' knappen
  2. Tryk 'Opret'
  3. Tilret aktivitetens detaljer efter eget skøn
  4. Tryk 'Næste' efterfulgt af 'OK' på side 2.

I tilfælde af at anbefalingen med fordel vil kunne udføres i samme omgang som en anden aktivitet, kan man tilføje anbefalingen til en eksisterende aktivitet.

Step by step - Tilføj anbefaling til eksisterende aktivitet:

1. Tryk 'Planlæg'
  2. Vælg 'Alle eksisterende aktiviteter'
  3. Vælg den pågældende aktivitet anbefalingen skal føjes til
  4. Justér økonomien på aktiviteten
  5. Justér genererede aktiviteter
  6. Afslut med 'OK'