Hvordan forbinder man tegninger med lokationer?

Beskrivelse:

I forbindelse med opsætningen af en Capture-liste, er det muligt at tilknytte de relevante plantegninger til de opsatte lokationer. Det gør at man kan placere sine registreringer på planen, for at kunne danne sig et godt overblik.

Step by Step:

1. Log ind på www.rib-software.dk
  2. Gå til fanen "Applikationer"
  3. Vælg ikonet/menuen "Capture"
  4. Vælg enten "Registreringer" eller "Egenkontrol"
  5. Klik på listen du ønsker at tilgå
  6. Gå til menuen "Opsætning"
  7. Gå til fanen "Tegninger"
  8. Tryk på "Tilføj" og find plantegningen i din stifinder (gør dette for alle dine planer)2017-01-12_14_19_16-Tegninger_og_lokationer__DN367158_.png
  9. Gå nu til fanen 'Lokationer'
  10. Tryk på "Tilføj" for at vælge hvilket felt plantegningen skal knyttes til.
  11. Du kan nu vælge de uploadede tegninger i dropdown menuerne i kolonnen 'Tegning'2017-01-12_14_29_36-Tegninger_og_lokationer__DN367158_.png