Følg

Ændre tilbudsgiver

Når en tilbudsgiver tilføjes på et udbud, får de tildelt rollen som Tegningsberettiget. 

Det er kun den Tegningsberettigede, som har muligheden for at aflevere tilbuddet, når alle afleveringskrav er opfyldt. Der er kun mulighed for at have én bruger med rollen Tegningsberettiget pr. virksomhed.

Hvis det ønskes, kan rollen som Tegningsberretiget overdrages til en anden bruger fra samme virksomhed. 

Sådan gør du:

  1. Tilgå et udbud
  2. Klik på "Brugere" i venstre side og vælg dernæst "Tilbudsgivere"
  3. Klik på "Udskift tegningsberettiget" i øverste værktøjslinje
  4. Vælg den bruger der skal udskiftes
  5. Vælg den bruger der skal overtage rollen som "Tegningsberettiget". Brugeren der udskiftes bliver "Tilbudsobservatør"

 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk