Hvordan ændres en tilbudsgiver?

Beskrivelse:

Når en tilbudsgiver tilføjes på et udbud, får de tildelt rollen som Tegningsberettiget.

Det er kun den Tegningsberettigede, som har muligheden for at aflevere tilbuddet, når alle afleveringskrav er opfyldt. Der er kun mulighed for at have én bruger med rollen Tegningsberettiget pr. virksomhed.

Hvis det ønskes, kan rollen som Tegningsberretiget overdrages til en anden bruger fra samme virksomhed.

Step by step:

1. Login på www.rib-software.dk
  2. Klik på fanen "Applikationer" i den blå værktøjslinje
  3. Vælg applikationen "Udbud"
  4. Klik her på Udbuddet
  5. Klik på "Brugere" i venstre side og vælg dernæst "Tilbudsgivere"
  6. Klik på "Udskift tegningsberettiget" i øverste værktøjslinje
  7. Vælg den bruger der skal udskiftes
  8. Vælg den bruger der skal overtage rollen som "Tegningsberettiget". Brugeren der udskiftes bliver "Tilbudsobservatør"

Relaterede links:

Hvordan tilføjes en tilbudsgiver?